Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YAHYALI KAYMAKAMINDAN VEDA ZİYARETLERİ

YAHYALI KAYMAKAMINDAN VEDA ZİYARETLERİ

Trabzon Sürmene´ye tayini çıkan Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´e veda ziyaretinde bulundu.

Trabzon   Sürmene´ye  tayini çıkan Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´e veda ziyaretinde bulundu.

Yahyalı´nın çok daha iyi yerlere gelmeye layık bir ilçe olduğunu ifade eden Yahyalı Kaymakamı Alper Çığ, ?Yahyalı İlçesini gördüğüm için ve burada kaymakamlık yaptığım için son derece mutluyum. Bilinmesi gereken, gezilmesi gereken, insanlarının da tanınması gereken bir ilçe. Yaklaşık bir yıla yakın bir süre Yahyalı´da görev yaptım. Çok fazla uzun kalamasam da burada kaymakamlık yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Görev süremizi güzel bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Belediyemizin, belediye başkanımızın, kaymakamlığımıza ve bana çok destekleri oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ´ a, Yahyalı´ da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ? Bundan 9 ay önce, ilk kararname çıktığında hayırlı olsun diye kendisini aradığımı hatırlıyorum. Günler su gibi akıyor. 9 ay sonra da İç İşleri Bakanlığımızın tasarrufu,  bizzat İç İşleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Beyinde özel isteği üzerine Trabzon´umuzun güzel ilçesi Sürmene´ye gitmenize hüzünlenirken, bir taraftan da sayın bakanımızın isteği üzere oraya gitmenizin de gururunu yaşıyoruz. Görev süreniz içerisinde ilginizden alakanızdan dolayı, projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.