Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, ERÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİNİ KONUK ETTİ

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI  YILDIZ, ERÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİNİ KONUK ETTİ

Sarıoğlan´ın hızlı kalkınması, daha iyi tanıtılması amacıyla daha önce girişimde bulunan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ın son konuğu Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencileri oldu

Sarıoğlan´ın hızlı kalkınması, daha iyi tanıtılması amacıyla daha önce girişimde bulunan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ın son konuğu Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencileri oldu. Okutman Uğur Aydın nezaretinde ilk grup olarak gelen 30 öğrenci, ilçe merkezi, Palas Ulucami ve Şahruh Köprüsü´nde fotoğrafçılık dersinin uygulamasını yaptı.
Göreve geldiği ilk günden itibaren Sarıoğlan´daki tarihi ve doğal güzelliklerin hem bölgede, Türkiye´de hem de tüm Dünyaya daha iyi tanıtılması için kişi ve kurumlar bazında girişimlerde bulunan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kayseri´deki mevcut Üniversite öğrencilerini de Sarıoğlan´a davet ederek ´Gönüllü kültür elçimiz olun´ çağrısında bulunmuştu.
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü´nden 30 öğrenci, okutman Uğur Aydın nezaretinde ´fotoğrafçılık dersi´nin uygulaması için Sarıoğlan´a geldi. Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı ziyaret ederek, ilçenin tarihi ve doğal güzellik konularında bilgiler aldı. Daha sonra ilçe merkezi, Palas tarihi Ulucami ile Karaözü Şahruh Köprüsü´nde fotoğrafçılık dersini uygulamalı yaptı. Başkan Yıldız, herkesin doğduğu ve doyduğu topraklara borcu olduğunu belirterek, Sarıoğlan´ın kalkınmasında, tarihi ve doğal güzellikler ile turizm değerlerinin tanıtılmasının önemini tekrarladı.
Geçtiğimiz yıllarda, Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi´nden birer grup öğrenci ve öğretim kadrosundan bazı görevliler Sarıoğlan´a gelmişti.