Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KTO MECLİS ÜYELERİ TOBB´DA

KTO MECLİS ÜYELERİ TOBB´DA

Kayseri Ticaret Odası (KTO) meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme seminerleri için Ankara´ya gitti.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme seminerleri için Ankara´ya gitti.
365 oda ve borsanın çatı kuruluşu olan TOBB´un meclis üyeleri için düzenlediği bilgilendirme seminerlerinin 12´nci haftasında, KTO meclis üyeleri çeşitli konularda seminerlere katıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminer programında;  TEPAV, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, E-Ticaret ve Sosyal Medya, Medya İlişkileri, Mimikler Yalan Söylemez/Kültürlerarası Beden Dili, Kişisel Gelişim, Türkiye Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler, TOBB İştirakleri konuları üzerine kapsamlı söyleşiler yer aldı.
Programla ilgili değerlendirmede bulunan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, "Kayseri Ticaret Odası yine farkını ortaya koyarak, 71 kişilik çoğunluklu bir katılımla seminerde yerini aldı. Özellikle Meclis üyelerimizin seminerlerden memnun kalmış olması bizleri mutlu etti. Meclis üyesi olduğum yıllarda katıldığım bu seminerlerden o dönemde çok memnun kalmış, meclis üyelerimizin de bu faydalı bilgilerden yararlanması gerektiğini TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu´na özellikle iletmiştim. Bu açıdan programın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.