Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KOCASİNAN BELEDİYESİ SELÇUKLU TARZI EMNİYET HİZMET BİNASI YAPACAK

KOCASİNAN BELEDİYESİ SELÇUKLU TARZI EMNİYET HİZMET BİNASI YAPACAK

 Kayseri´de Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Osmangazi Mahallesi´ne Selçuklu mimarisi tarzında yapılacak olan emniyet hizmet binası için Valilikte protokol imzalandı

 

 Kayseri´de Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Osmangazi Mahallesi´ne Selçuklu mimarisi tarzında yapılacak olan emniyet hizmet binası için Valilikte protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, şehrin güvenliği noktasında katkı sağlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

İmza protokolüne Vali Süleyman Kamçı´ nın yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular katıldı. Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, ?Devletimiz şehrin güvenliği açısından yatırımlar yapmaktadır. Buna rağmen ihtiyaç duyulan hizmetler noktasında belediyelerimiz katkı sağlamaktadır. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi tarafından yapılacak olan emniyet hizmet binası için protokol imzalıyoruz. Belediyemiz Erkilet Osmangazi Mahallesi´nde yaklaşık 150 bin nüfusa hitap edecek olan Selçuklu mimarisine uygun, güzel bir polis merkezi yapacak. Bundan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kocasinan Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısında, Erkilet Osmangazi Mahallesi´ne emniyet hizmet binası yapılması talebinin oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatarak, ?Öncelikle Kocasinan Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. Kayserimizde birlikte çalışma kültürünün örneğini yine bugün sergiliyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan bir karakol binası için 2018 yılında temel atarak, aynı yıl içerisinde inşaatı tamamlayacağız. Huzur şehri Kayserimizde gerek şahsım gerekse Kocasinan Belediyesi olarak huzurun devam etmesi için katkı sağlamaya gayret ediyoruz.  Şimdiden emniyet binamız şehrimize hayırlı uğurlu olsun.? diye konuştu.

Konuşmaların arından Vali Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet hizmet binası için protokol imzaladı