Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KAYSERİ´YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KAYSERİ´YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´deki teröristlere yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Kayseri 1´nci Komando Tugayı´nda görevli Erzurum nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Muhammed Kır´ın (25) acı haberi Kayseri´nin Talas ilçesinde oturan

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´deki teröristlere yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Kayseri 1´nci Komando Tugayı´nda görevli Erzurum nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Muhammed Kır´ın (25) acı haberi Kayseri´nin Talas ilçesinde oturan annesine verildi.
Piyade Teğmen Muhammed Kır´ın şehit haberi, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Doruk Apartmanın´da oturan annesi Hemra Cömert´e askeri yetkililer tarafından bildirildi. Sağlık görevlileri evin önünde hazır bekletilirken, şehidin Afrin´e göreve gitmesinin ardından eşinden ayrı olan Hemra Cömert´in Kayseri´ye gelerek, bekar olan oğlunun evinde kaldığı öğrenildi. Erzurum´daki şehit babası Zeki Kır´a da acı haber askeri yetkililer tarafından bildirildi.
Ağustos ayında üsteğmen rütbesine yükseleceği bildirilen Şehit Piyade Teğmen Muhammed Kır´ın, Erzurum´un Pasinler ilçesi doğumlu olduğu ve 3 kardeşinin bulunduğu belirtilirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular şehidin annesine taziyelerini iletti. 
Şehit Muhammet Kır´ın yarın doğum yeri Erzurum´da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.