Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

KAYSERİ´DE SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

KAYSERİ´DE SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

Kayseri Vali Süleyman Kamçı, başarılı sporcuları ve amatör düzeyde sporla ilgilenen gençleri desteklemek ve sporculara daha iyi imkanlar sunmak için düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım Törenine katıldı

Kayseri Vali Süleyman Kamçı, başarılı sporcuları ve amatör düzeyde sporla ilgilenen gençleri desteklemek ve sporculara daha iyi imkanlar sunmak için düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtım Törenine katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Kamçı´nın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Eskici, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Musa Soykarcı, amatör spor yöneticileri ve sporcular katıldı.

Vali Kamçı, törende yaptığı konuşmada, Kayseri´deki , başarılı sporcularımızı ve amatör düzeyde sporla ilgilenen gençlerimizi desteklemek ve sporcularımıza daha iyi imkanlar sunmak için hem merkezi hem de yerel idarenin gayret ve katkılarının devam ettiğini ifade ederek, sporculara başarılar diledi.

?Sporun her dalında, gayretli ve istekli sporcularımızı ve onların yetiştirilmesine katkı sağlayan amatör spor kulüplerini desteklemek için gayret ediyoruz.? diyen Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:

?İlimizin spordaki başarısını artırmak ve spora gönül veren çocuklarımıza ve gençlerimize, ulusal ve uluslararası arenada iyi dereceler almalarına imkan sağlamak üzere bu malzeme dağıtımının katkı sağlayacağı kanaatindeyim.Bu duygu ve düşüncelerle, bu programı gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, amatör spor kulüplerimizin ve sporcularımızın başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de yapmış olduğu konuşmada, ?Gençlik ve Spor Bakanlığı sporun gelişmesi ve tesisleşme yönünde hayata geçirdiği projeler sayesinde spor alanlarının artırılarak spor sevgisinin aşılanması yönünde büyük bir aşama kaydediyor. Genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Kayserimiz de sporda birlik, beraberlik ve dayanışmanın tesisi ve sportif hareketliliğin sağlanması adına çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Hem 7´den 70´e halk sağlığının korunması, hem de yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin sağlıklı ve başarılı birer birey olarak yetiştirilmesi en büyük hedefimiz ve önceliğimizdir. Çocuklarımıza ve gençlerimize küçük yaştan itibaren sporu sevdirmeye çalışıyoruz. ? dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kamçı ve protokol üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2017 yılında faal olan 69 futbol kulübü ve 164 amatör spor kulübü olmak üzere toplamda 233 kulübe verilmek üzere gönderilen eşofman, çanta ve forma takımdan oluşan 2320 adet spor malzemesini kulüplere verdiler.