Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNDE DAMAR NAKLİ YAPILDI

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNDE DAMAR NAKLİ YAPILDI

Kayseri Şehir Hastanesi´ne şiddetli karın ağrısı şikayeti ile gelen ve burada tedavi altına alınan esnaf Ali Çay´a, damar nakli yapıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi´ne şiddetli karın ağrısı şikayeti ile gelen ve burada tedavi altına alınan esnaf Ali Çay´a,  damar nakli yapıldı.

Kayseri´de  karın ağrısı şikayeti ile Şehir Hastanesi Üroloji Polikliniğine başvuran Ali Çay, yapılan muayene ve tetkikler sonrası Kardiyovasküler Cerrahi Polikliniğine yönlendirilerek, suni damar takıldı. Şehir Hastanesinden yapılan açıklamada "Kardiyovasküler cerrahi polikliniğinde yapılan tetkiklerde karnındaki atar damarının 7 santimetre çapında genişleyerek, yırtılmak üzere olduğu belirlenen Çay´a, ameliyat edilmemesi durumunda hayati risk taşıdığı hastane personeli tarafından belirtildi. Ameliyat olmayı kabul eden Ali Çay,  ameliyata alındı ve 7 saat süren başarılı bir operasyon sonrası hem ağrılarından kurtulmuş ,hem de hayati tehlikeyi atlatmıştır."

Hayati tehlikeyi atlatıp,yoğun bakım ünitesinden servise çıkarılan Ali Çay ?Yıllardır esnaflık yapıyorum. Aniden başlayan karın ağrısı şikayetleri için tavsiye üzerine geldiğim Şehir Hastanesi´nde hastalığımın aort damarının genişlemesinden kaynaklandığını ve hayati risk taşıdığımı öğrendim. Daha sonra kendimi Alper Bey ve ekibine teslim ettim. Allah razı olsun beni bu sıkıntıdan kurtardılar? dedi.