Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYMAKAM SEZEN VE BAŞKAN EKİCİ KARNE DAĞITTI ?

KAYMAKAM SEZEN VE BAŞKAN EKİCİ KARNE DAĞITTI  ?

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler ile öğretmenler yılsonu tatiline girdi.Kayseri´nin Hacılar İlçe Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, Karpuzsekisi Mustafa Tatar İlk ve Ortaokulu öğrencilerine karne dağıttı.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Karpuzsekisi Mustafa Tatar İlk ve Ortaokuluöğrencileri, Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici´nin elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan karne dağıtım töreninde hem derslerinde hem de okul içi ve dışı eğitim ve spor faaliyetlerinde başarı elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Öğrencilere başarı belgelerini ve hediyelerini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Özsarı, Belediye Başkanı Doğan Ekici ve Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen verdi. 

Tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni eden Belediye Başkanı Doğan Ekici?Öğrencilerimiz, tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılına başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.? temennisinde bulundu.