Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ERCİYES´TE BİR ARAYA GELDİ

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ERCİYES´TE BİR ARAYA GELDİ

İnsaat Mühendisleri Odası Kayseri Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte oda üyeleri Erciyes´te bir araya geldi.

İnsaat  Mühendisleri Odası Kayseri Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte oda üyeleri Erciyes´te bir araya geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği tarafından Erciyes Kayak Merkezinde düzenlenen etkinlikte oda üyeleri bir araya geldi. Erciyes´te oda üyeleri çeşitli etkinliklerde bulundu. Aileleri ile hatıra fotoğrafı çektiren inşaat mühendisleri, kayak yapma fırsatı buldu. Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yener Torunoğlu, "İnşaat Mühendisleri Odası Kayseri temsilciliği olarak hazırladığımız etkinliğimizin amacı; şehrin yapısını belirleyen meslektaşlarımızı sosyal bir etkinlikte bir araya getirerek mesleki yardım, dayanışma ve sosyalleşmenin adımlarını atmaktır. Kayseri´de mesleki topluluk olarak bir araya gelerek işin stresinden uzakta ailemiz ve meslektaşlarımızla geçireceğimiz verimli bir etkinliğin ilkini bugün gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, bu etkinliği önce ulusal sonra uluslararası düzeye taşıma hayalimizi en kısa zamanda gerçekleştirmektir. Bu sayede inşaat mühendisliği prestijini hak ettiği boyuta taşırken, kayserimizin simgesi ve kış turizminin yükselen değeri Erciyes´i de dünya çapında tercih edilen mekan haline getirmeye hizmet etmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. Torunoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"İnşaat Mühendisi arkadaşlarımız için önümüzdeki günlerde düzenlenmeye başlayacak teknik geziler ile farklı alanlarda uygulamaları görme imkanı tanınacaktır. Üyelerimizin inşaat mühendisi unvanından her alanda faydalanabilmesi için başlattığımız yeni çalışmaları nihayetlendirip yine Kayseri´de inşaat mühendisliği adına ilkleri yaşamış olacağız."