Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

"HALEP´TE İNSANLİK ÖLMESİN" KAMPANYASINA 10 TIR

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ?Halep´te İnsanlık Ölmesin? yardım kampanyası kapsamında Kayseri  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi, teravih namazı sonrası Ahmet İnci  Camii önünden 10 TIR un yar

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ?Halep´te İnsanlık Ölmesin? yardım kampanyası kapsamında Kayseri  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi, teravih namazı sonrası Ahmet İnci  Camii önünden 10 TIR un yardımını dualarla gönderdi.
Yardım TIR´larının gönderilmesi için düzenlenen törene, Vali Süleyman Kamçı, İl Müftüsü Şahin Güven, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ve çok sayıda kişi katıldı. Yardım TIR´larının uğurlama programında konuşan İl Müftüsü Şahin Güven, 10 TIR un yardımını göndermekten mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle dedi:
?İl Müftülüğü olarak Kayseri´den bu bölgeye şimdiye kadar 225 TIR yardımı gönderdik. Göndereceğimiz 10 TIR yardım ile birlikte bölgeye toplam 235 TIR yardımı göndermiş oluyoruz. Halep, El-Bab, Cerablus, Kalkamış ve Azez gibi bölgelerdeki mağdur, muhtaç ve mazlum kardeşlerimize ulaştırılacak olan bu un yardımı TIR´larının toplanmasında, hazırlanmasında ve bütün aşamalarında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.?
Vali Süleyman Kamçı da, yardım TIR´larının hazırlanmasında emeği geçen hayırseverlere teşekkür ederek, Kayserili vatandaşların bir kez daha yardım severliliğini gösterdiğini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından yapılan dua ile yardım konvoyu bölgeye uğurlandı.