Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ , ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ , ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

          Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Şehit Aileleri, Gaziler ile dul ve yetimlere iftar yemeği verdi

 

          Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Şehit Aileleri, Gaziler ile dul ve yetimlere iftar yemeği verdi. Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen yemeğe Hacılar Kaymakam Vekili Erkaya Yırık, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Belediye Meclis Üyeleri, şehit yakınları ve gaziler ile dul ve yetimler katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Biliyorsunuz 15 Temmuz´a az kaldı. Geçen sene 15 Temmuz´da hainler darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ama önce Allah´ın inayeti ve sonra reisimiz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan´ın dik ve dirayetli duruşu ve siz vatansever hemşerilerimizin sayesinde, şehit olan askerimiz Mehmetçiğimiz sayesinde bu hain girişimi engellemiş olduk. Rabbim bir daha göstermesin. O hainlere ve alçaklara fırsat vermesin. Birliğimizi dirliğimizi muhafaza etsin ve inşallah gelecek seneki Ramazan´a sağlık ile sıhhat ile kavuşmak dileği ile katılımınız için teşekkür ediyorum.? dedi.

Şehitlerimizin yakınları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Kaymakam Vekili Erkaya Yırık´da konuşmasını şöyle sürdürdü;

?Bu ülkede bu vatan toprakları içindeki Müslümanlarla, ümmeti Muhammed ile var olduğu sürece biz biliyoruz ki şehitler vermeye devam edeceğiz. Çok eskiye gitmeye gerek yok, daha dün 18 Mart 1915´de Çanakkale´de, kurtuluş savaşında binlerce, on binlerce, yüz binlerce insanımızı atamızı ceddimizi şehit olarak verdik. Eğer bir inanç İslam´a hizmet etmiyorsa, bir inanç, bir cemaat, bir topluluk birlik, dirlik ve beraberliğimizi tesis etmiyorsa onun bize çok bir faydası yok. Bu ülke 15 Temmuz´da anladı ve milletin hassas duygularından istifa eden kafasında türlü türlü fitneler taşıyan ne olduğu belirsiz bu ülkenin insanından olmayan, kimi mihrakların temsilcisi tetikçisi olan bir takım insanlar, başkanımızın da ifade ettiği gibi 15 Temmuz´u tezgâhladılar. Ve maalesef 250 şehit verdik. Binlerce gazimizde geride kaldı. İnşallah bu millet gönülden kopan o inançla, o görüş ile kendi geleceğini tesis edecek ve bir daha bu yanlışları inşallah devletin yönetimine, mihrak sokmaya çalışanlara şans vermeyecek. Ezanların dinmediği, bayrakların inmediği sürece bu millet burada yaşayacak ve yaşamaya devam edecek. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Gazilerimize, aileleri ile birlikte uzun ömürler diliyorum. Allah dualarınızı kabul etsin. Hepinize selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.?