Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI EKİCİ, MİNİK SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI  EKİCİ, MİNİK SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası minik erkekler masa tenisi turnuvasında birinci olan Hacılar İstiklal İlkokulu masa tenisi takımını kabul etti.

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası minik erkekler masa tenisi turnuvasında birinci olan Hacılar İstiklal İlkokulu masa tenisi takımını kabul etti. Başkan Ekici, minik sporcuları tebrik ederek raket hediye etti.

Okullar arası Masa Tenisi turnuvasında minik erkeklerde birinci ve minik kızlarda ikinciliği elde eden Hacılar İstiklal İlkokulu masa tenisi takımı Başkan Ekici´yi ziyaret etti. Miniklere Okul Müdürü Mustafa Çetin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özay Altıparmak eşlik etti.

İstiklal ilkokulu´nun elde ettiği başarı hakkında bilgi veren okul Müdürü Çetin, ?2016-2017 Yılı Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa tenisi turnuvasında Minik Erkekler kategorisinde Fatih Alparslan, Fatih Efe Taşar, Kemal Arda Barlas ve Arda Yasin Baktır Kayseri il birincisi, Minik Kızlar kategorisinde ise Elif Tuğana Yıldırım, Fatma Nisa Bıyık, Elanur Ağar ve Merve Orak Kayseri il ikincisi olarak ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.? dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´de ?Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız ve başarılı sporcular yetişmesi için her türlü, desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimiz ve öğretmenleri Özay Altıparmak´ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.? şeklinde konuştu.

Başkan Ekici, minik sporculara başarılarından dolayı raket hediye etti.