Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GESİ´YE YENİ EMNİYET BİNASI

GESİ´YE YENİ EMNİYET BİNASI

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla Gesi Fatih Mahallesine yapılacak olan Emniyet Hizmet Binasının temel atma törenine katıldı.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla Gesi Fatih Mahallesine yapılacak olan Emniyet Hizmet Binasının temel atma törenine katıldı.

Temel atma törenine, Vali Kamçı, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Kamçı, yeni hizmet binası ile vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve yüksek kaliteli güvenlik hizmeti sunulacağını, gece gündüz ve en zor şartlar altında canları pahasına görev yapan polislerimize ise daha çağdaş ve modern çalışma ortamı temin edileceğini ifade ederek, hizmet binasının ilimize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni etti.

Yaklaşık maliyeti 1 milyar 927 milyon lira olan ve 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan emniyet binasının mahallenin güvenliğine önemli katkılar yapacağına inandığını ifade eden Vali Kamçı, 100 bin üzerinde nüfus barındıran şehrin bu doğu bölümünde ihtiyaç duyulan emniyet hizmet binasının kazandırmalarından dolayı Melikgazi Belediyesi Başkanı ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

 Referans Melikgazi Belediyesi´nin her hafta bir semtte yeni bir açılış ve temel atma töreni ile yatırımlar zincirine devam ettiğini belirten Milletvekili Mustafa Elitaş, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı konuşmada, Kayseri´de şehrin bütün dinamiklerinin uyum içerisinde çalıştığını ve bu uyum da hızlı büyümeyi ve gelişmeyi beraberinde getirdiğini ifade ederek, Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Melikgazi Belediyesinin eğitim başta olmak üzere sağlık, spor ve kültür tesisleri inşa ettiğini ancak semtlerin huzur ve güven ortamını sağlayan emniyet güçlerine yönelik tesisler de yaptığını belirterek, Belediye olarak ilçenin her iş ve işleminden sorumlu olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Kamçı ve protokol üyeleri yapılan dualarla birlikte hizmet binasının temelini attılar.