Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ERÜ TIP FAKÜLTESİ´NDE MERHUM EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYESİ İÇİN ANMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

ERÜ TIP FAKÜLTESİ´NDE MERHUM EMEKLİ ÖĞRETİM  ÜYESİ İÇİN ANMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Öztürk için anma etkinliği düzenlendi. Yusuf Öztürk´ün millet aşığı bir hekim olduğunu belirten Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, "Yus

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Öztürk için anma etkinliği düzenlendi. Yusuf Öztürk´ün millet aşığı bir hekim olduğunu belirten Tıp Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, "Yusuf hocamız ülkesine hizmet eden, vatansever ve millet aşığı bir hekimdi" dedi.

 Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Öztürk için anma etkinliği düzenlendi. Geçen yıl vefat eden, Öztürk için düzenlenen tören ERÜ Tıp Fakültesi Dönem 3 Amfi´sin de gerçekleştirildi. Anma programına, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, Prof. Dr. Yusuf Öztürk´ün yakınları ile çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı. Yusuf Öztürk´ün millet aşığı bir hekim olduğunu belirten Tıp Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, "Yusuf hocamız ülkesine hizmet eden, vatansever ve millet aşığı bir hekimdi. Yusuf Öztürk hocamız, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalının kurucusu, geliştiricisi ve bugünlere gelmesini sağlayan önemli bir akademisyendi. Halk Sağlığı Anabilim Dalı´na büyük emek verdi. Kendisini rahmetle anıyoruz? dedi.