Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ENGELLİ SPOR KULÜPLERİNDEN BİRLEŞME KARARI

ENGELLİ SPOR KULÜPLERİNDEN BİRLEŞME KARARI

Birleşme kararı alan engelli spor kulüpleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Çelik´i ziyaret etti.

Birleşme kararı alan engelli spor kulüpleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Çelik´i ziyaret etti.

Farklı engel gruplarını temsil eden engelli spor dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette, engelli spor derneklerinin birleşme kararı aldığı vurgulandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, tüm engellilerin hep beraber hareket etme kararının Türkiye´ye örnek bir davranış olduğunu söyledi.
Kayseri´deki engelli spor derneklerinin ziyaretinde konuşan Görme Engelli Ümmet Ekici, ?Burada her engel grubunu ziyaret eden arkadaşlarımız var. Amacımız engelli spor kulüplerini bir araya getirerek Kayseri´de ve Türkiye´de bir ilki gerçekleştirmektir. Şu anda 10 spor kulübü üyemiz var. Kulüplerimize elimizden geldiği kadar sizlerin de desteği ile maddi manevi destek sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin üç yıldır kulüplerimize destek vermesi bizleri memnun etmektedir. Yapmış olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ederiz? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de engelli derneklerinin göstermiş oldukları birlik beraberliğin önemini vurguladı. Gösterilen tavrın Türkiye´ye örnek olacağını ifade eden Başkan Çelik, ?Tüm engelli kardeşlerimizin bir şemsiyenin altında toplanıp, hep beraber hareket edebilme duygusu takdire şayan ve Türkiye´ye örnek bir davranış. Bu birlik ve beraberlik bereketi getiriyor. Şimdiye kadar desteğimiz oluyordu; ancak meclisimizde aldığımız karar gereği inşallah nakdi yardım da yapacağız. Hayırlı olacağına eminim. Yapılacak faaliyetlerde bizim de çorbada tuzumuz bulunur inşallah. Toplum yararına olan projelere her zaman destek olacağımızı söylüyoruz. Bundan sonra da destek vermeye gayret edeceğiz? diye konuştu.