Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?ENGELLİ BİREYLERDE MAHREMİYET EĞİTİMİ PROJESİ?

?ENGELLİ BİREYLERDE MAHREMİYET EĞİTİMİ PROJESİ?

  Kayseri İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nin işbirliği ile yapılan ?Engelli Bireylerde Mahremiyet Eğitimi Projesi Teknik Destek Protokolü?, 04 Aralık 2017 Pazartesi günü, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel

 

 

Kayseri İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nin işbirliği ile yapılan ?Engelli Bireylerde Mahremiyet Eğitimi Projesi Teknik Destek Protokolü?, 04 Aralık 2017 Pazartesi günü, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği´nde imzalandı.

 

Protokolün imza töreni, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci, İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ulusoy, Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Özkan, İl Müftülüğü Engelliler Koorinatörü Kevser Serap Eliaçık, Melikgazi Rehberlik Araştırma Merkezi Psikoloji Danışmanı Filiz Doğan ve ilgili personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

İlk etapta 20 kişi eğitim alacak. Eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan 20 kişi ise bu alanla ilgili 200 kişilik engelli yakınına eğitim verecekler.