Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ´NE DEVREDİLEN GÖZ KLİNİĞİNDE 19 BİN 544 MUAYENE

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ´NE DEVREDİLEN GÖZ KLİNİĞİNDE 19 BİN 544 MUAYENE

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile devredilen ve Melikgazi ek hizmet binası olarak kullanılan Göz Kliniğinde lazer tedavi uygulaması hız kesmeden devam ediyor

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile devredilen ve Melikgazi ek hizmet binası olarak kullanılan Göz Kliniğinde lazer tedavi uygulaması hız kesmeden devam ediyor. 25 Temmuz 2016´da devralınan ek hizmet binasında şuana kadar 19 bin 544 hastanın muayene edildiği belirtildi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi ek hizmet binasında ExcimerLazer tedavisini gerçekleştiren Doç. Dr. Süleyman Demircan, ?Hastane yönetiminin destekleriyle birlikte ameliyathanemiz bütün gerekli koşulları sağlamış ve yaklaşık 2 hafta öncesinde ameliyatlarımıza başlamış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.



Melikgazi ek hizmet binasının, dünya standartlarında hizmet sunduğunu belirten Hastane Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan ise, ?2 doçent ve 21 uzmanla birlikte şuanda dünyada bulunan en üstün teknolojileri içeren bir formatta hizmet vermekteyiz. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Kliniğimiz 2016 yılı ilk 10 ayı içerisinde 228 bin hastanın muayene, 9 bin 394 hastanın ise ameliyat edildiği bir kliniktir. Bu anlamda Melikgazi ek hizmet binamızda 19 bin 544 hastaya bakmış bulunuyoruz. Günlük ortalama 300-350 civarında hastamızı ek hizmet binamızda SGK kuralları gereği hiçbir ek ücret, hizmet bedeli talep etmeden muayene ediyoruz. Bunun yanında ameliyathaneyle ilgili bütün koşulların tamamlanmasından sonra yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak göz kliniği ameliyatlarını merkezin dışında 4. ameliyat salonunda kullanmak üzere bu binamızda tedavi etmekteyiz" ifadelerini kullandı.