Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ İLHAMİ ÇELİK OLDU

EĞİTİM  VE ARAŞTIRMA  HASTANESİ BAŞHEKİMİ  İLHAMİ  ÇELİK OLDU

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik devir teslim töreni düzenlendi. Yeni Başhekim Prof.Dr İlhami Çelik göreve başladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik devir teslim töreni düzenlendi.  Yeni Başhekim Prof.Dr İlhami Çelik göreve başladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen devir-teslim törenine İl Sağlık Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Ali Ramazan Benli,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doktor  Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doktor İsmail Kılıç, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Doçent Doktor  İbrahim Özcan katıldı.

Görevi devir alan Başhekim Prof.Dr İlhami Çelik konuşmasında "İbrahim hocamın beş yılı aşkın süredir yapmış olduğu çalışmalarından, katkılardan ve özverili çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Sürekli herkese yardımcı olarak işlerini düzenli bir şekilde ve disiplin içerisinde işlerini yürütmeye çalıştı. Biz de kendilerinin bıraktığı yerden aynı şekilde devam etmeye çalışacağız şükranlarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Ramazan Benli ise  ? İbrahim hocama bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İbrahim beyin çalışmaları sayesinde belli bir noktaya gelen Eğitim Araştırma Hastanemizin çıtasını daha da yukarılara taşıması için İlhami beye bayrağı teslim ediyoruz. Yükseliş trendini devam ettireceğine inancımız tamdır." diye konuştu.