Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVELİ DE DOĞALGAZ ABONE SAYISI 8000 GEÇTİ

DEVELİ DE DOĞALGAZ ABONE SAYISI 8000 GEÇTİ

Kayserigaz, profesyonel çalışmaları ile Develi´de her bir caddenin, sokağın ve hanenin etüt çalışmalarını titizlikle yaparak Develi ilçe merkezinde 100 km çelik hat, 323 km polietilen hat, 14 adet vana grubu, 3 adet bölge istasyonu ve 5.707 adet servis

DEVELİ´DE DOĞALGAZ ABONE SAYISI 8.000 BBS´İ AŞTI

 

Kayserigaz´ın 2015 yılında doğalgaza kavuşturduğu 65 bin nüfusu ile Kayseri´nin en büyük ilçesi olan Develi´de abone sayısı 8.000 (Bağımsız Birim Sayısı) BBS´i aştı

 

Kayserigaz´ın 2014 yılında lisans alanına dâhil ederek, 2015 yılında altyapı çalışmalarını tamamlamasıyla Develi halkı doğalgazın konforuna ve yaşamı kolaylaştıran avantajlarına kavuşmuş oldu.

 

Kayserigaz, profesyonel çalışmaları ile Develi´de her bir caddenin, sokağın ve hanenin etüt çalışmalarını titizlikle yaparak Develi ilçe merkezinde 100 km çelik hat, 323 km polietilen hat, 14 adet vana grubu, 3 adet bölge istasyonu ve 5.707 adet servis kutusu imalatı yaptı. Yapılan bu yatırımların karşılığında Develi´ye 58,9 milyon TL harcandı.

 Develi halkı kısa süre içinde başvurularını yaparak ekonomik ve güvenli doğalgazı kullanmak için abonelik başvurularını tamamladı. 2017 yılsonu itibariyle abone sayısı 8bin BBS´i geçti. Her geçen gün abone sayısının arttığı Develi´de hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Kayserigaz yetkilileri, doğalgazın Kayseri Esenyurt Mahallesi´nden alınarak Erciyes Dağı aşılıp Develi ilçesine iletildiğini, böylece Develi halkının yaşam kalitesinin arttırıldığını, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak üzere çalıştıklarını belirttiler. Kayserigaz´ın, lisans alanının genişlemesi ile birlikte 2018 yılında da Kayseri´nin diğer ilçelerine doğalgaz yatırımlarının artarak devam edeceğinin müjdesini verdiler.