Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇOPUROĞLU:HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK BİR MİTİNG YAPTIK

ÇOPUROĞLU:HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK BİR MİTİNG YAPTIK

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Geçmişte olduğu gibi dün de Cumhurbaşkanımızın Kayseri mitingi hafızalardan silinmeyecek bir miting oldu" dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Geçmişte olduğu gibi dün de Cumhurbaşkanımızın Kayseri mitingi hafızalardan silinmeyecek bir miting oldu" dedi.
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Bir yerde bir program olduğunda il teşkilatı olarak beraber hareket ediyoruz. Yapılacak tüm organizasyonları önceden planlayıp gidilecek mahalle, saat, katılımcılar konusunda tek tek bilgilendirme yapıyoruz. Dün bu yaptığımız işin ne kadar faydalı olduğunu ve sahaya yansıdığını beraber müşahede etmiş bulunuyoruz. Kayseri´de yapılan tüm mitingler hafızada kaldı. Amacımız alınabilinecek en yüksek oyu almak. MHP teşkilatına da katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında Cumhurbaşkanın gelirken ve dönüş yolunda gördüğü ilgiden dolayı memnuniyet içinde olduğu ifade etti.