Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAŞKANLARDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ´YE ZİYARET

BAŞKANLARDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ´YE ZİYARET

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte geçtiğimiz günlerde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü´ne atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli´yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kayseri´nin Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte geçtiğimiz günlerde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü´ne atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli´yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürü Benli´ye yeni görevinde başarılar dileğinde bulunan Başkan Ekici, "Ülkemizin, milletimizin refahı ve huzuru için yapılacak olan her türlü çalışmaya destek vermeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda bizler yerel yönetimler olarak, tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde ortak projeler ve çalışmalar içerisinde olmaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise; Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.