Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAKAN ÖZHASEKİ SEÇİM ÖNCESİ DEVELİ´DE

BAKAN ÖZHASEKİ SEÇİM ÖNCESİ DEVELİ´DE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, hafta sonu yapılacak referandum öncesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Develililerle bir araya geldi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, hafta sonu yapılacak referandum öncesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Develililerle bir araya geldi.

AK Parti Kayseri milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özen´in de katıldığı buluşmada ilk konuşmayı ev sahibi olarak Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptı. Develide yapılan devlet yatırımları hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar konuşmasının sonunda bütün bu hizmetlerin yapılabilmesi için istikrarın gerekli olduğunu belirterek ?Develi´liler olarak gür bir seda ile evet diyoruz? dedi. Başkan Cabbar´ın konuşmasının ardından Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu söz alarak hizmetlerin aksamadan devam edebilmesi için devlette sürekliliğin esas olduğunu belirterek, yeni sistemle birlikte koalisyonların sona ereceğini belirtti. ?Benim Develili kardeşlerim her zaman aklıselim davranmıştır. Parti meselesi değil de vatan meselesi olan bu referandum için de Develimizden güçlü bir ?evet? bekliyorum? dedi.

Develililerin yoğun sevgi tezahüratları arasında sözlerine başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Develi´ye her geldiğimde büyük bir samimiyet ve dostluk görüyorum. Develililer tıpkı kendileri gibi yüzü güzel gönlü güzel Mehmet Cabbar Başkanımı seçerek, samimiyetlerini bir kez daha göstermişlerdir? diyerek sözlerine başladı. Özet ve etkili bir şekilde Cumhuriyet sonrası Türk siyasi hayatı hakkında bilgiler veren Bakan Özhaseki, sonrasında bu tarihi birikim ışığında Başkanlık sisteminin ülke için ne denli önem arz ettiğine değindi. Ülkenin Menderes, Özal ve AK Parti iktidarı döneminde Avrupa´dan iki ve üç kat daha hızlı büyüdüğünü belirten Bakan Özhaseki, küçülmelerin ise koalisyon dönemlerinde olduğunu kaydetti. Sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Bakan Özhaseki, çift başlılığın ortadan kalkıp, güçlü iktidarların güçlü hizmetler üretebilmesi için 16 Nisan´da güçlü bir şekilde ?evet? denmesi gerektiğini vurguladı. Dinleyenlerin Cumalarını tebrik eden Özhaseki ve milletvekilleri Merkez Çarşı Caminde kılınan Cuma namazı sonrası Develi´den ayrıldı.