Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAKAN ÖZHASEKİ RAMAZAN SOKAĞINDA

BAKAN ÖZHASEKİ RAMAZAN SOKAĞINDA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı´nda kurduğu Ramazan Sokağına giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı´nda kurduğu Ramazan Sokağına giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya vatandaşlar ilgi gösterdi.

 

Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu Ramazan Sokağı her gün 10 binlerce insanı ağırlamaya devam ediyor. En kalabalık günlerinden birisini yaşayan Ramazan Sokağı´nı Çevre ve Şehircilik Balkanı Mehmet Özhaseki de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bakan Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´ya Ramazan Sokağı´nı gezdirdi ve halkın katılımıyla ilgili bilgi verdi. Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve Başkan Çelik, Ramazan Sokağı´ndaki esnafları gezdiler, vatandaşlarla selamlaştılar ve Ramazan Şerbeti başta olmak üzere esnafın sunduğu ikramlardan tattılar.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı´nda teravih namazı sonrası başlayan Sami Savni Özer´in katıldığı programı da izlediler. Gecede Sami Savni Özer birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. İlahilere Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve Başkan Çelik de eşlik etti.