Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ SARIZ VE PINARBAŞINDA OLAĞAN GENEL KURULLARINI YAPTI

AK PARTİ SARIZ VE PINARBAŞINDA OLAĞAN GENEL KURULLARINI YAPTI

AK Parti Kayseri´nin Pınarbaşı ve Sarız İlçelerinde 6. olağan genel kurul yapıldı. Pınarbaşı´nda mevcut başkan Türkay Kara yeniden başkan seçilirken, Sarız´da ise tek aday Hulusi Kara başkanlığa seçildi.

AK Parti Kayseri´nin Pınarbaşı ve Sarız İlçelerinde 6. olağan genel kurul yapıldı. Pınarbaşı´nda mevcut başkan Türkay Kara yeniden başkan seçilirken, Sarız´da ise tek aday Hulusi Kara başkanlığa seçildi.

Ak Parti İl Başkanlığınca devam eden 6. Olağan Pınarbaşı ilçe kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Milletvekilleri Hülya Nergis, Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı. Kongrede konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Kongremizin Kayserimize ve Pınarbaşı ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah Pınarbaşı´mızda daha iyi şeyler yapacağız. Türkay Kara kardeşimize sonuna kadar güveniyoruz. Partimizin bayrağını Pınarbaşı´nda daha da yukarılara taşıyacağına eminiz. Ben yeniden kongremizin Pınarbaşı´na hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Türkay Kara ise, göreve geldiklerinden buyana Pınarbaşı´nda Ak Parti´nin çıtasını yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, ?Biz göreve geldiğimizde Pınarbaşı´nda Ak Parti´nin oy oranı düşüktü. Allah´ın izniyle şimdi partimizin oy oranı yüksek seviyelerde. Pınarbaşı´mızda sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmıyoruz. İnşallah partimizi 2019 seçimlerinde Pınarbaşı´mızda birinci parti olarak çıkartacağız? diye konuştu.

AK Parti´nin Sarız ilçesi 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan Hulisi Kara başkanlığa seçildi.

AK Parti İl Başkanlığınca devam eden 6. Olağan Sarız ilçe kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Milletvekilleri Hülya Nergis, Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Kongremizin Sarız ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Sarız ilçemizde bir kan değişimine gidildi. Ben bugüne kadar Sarız ilçemizde AK Partimize büyük hizmetler yapan Cesur Kınık başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Hulisi Kara başkanımız da Cesur Kınık´tan aldığı bu kutlu bayrağı daha da yukarılara çıkaracağından hiç kuşkumuz yok? şeklinde konuştu.