Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TAMER,KAYSERİ HALKI 5 YILDIZLI VE KONFORLU HİZMET ALACAK

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TAMER,KAYSERİ HALKI  5 YILDIZLI VE KONFORLU HİZMET ALACAK

Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde yapımı tamamlanan Protez Laboratuarı düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, ?Artık TC kimliği ile nereye giderseniz gidin anında muayene olup, ilacın

Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde yapımı tamamlanan Protez Laboratuarı düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, ?Artık TC kimliği ile nereye giderseniz gidin anında muayene olup, ilacınızı istediğiniz eczaneden alabiliyorsunuz.  Yakında açılacak Şehir Hastanesi ile de Kayseri halkı 5 yıldızlı, konforlu odalarda sağlık hizmeti alacak? dedi.

Melikgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi´nde bulunan Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde yapımı tamamlanan Protez Laboratuarı düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli,  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Ahmet Kuzu ile hastane çalışanları katıldı. Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Ahmet Kuzu, törende yaptığı konuşmada,  hastanenin 2005 yılında açıldığını belirterek, ?Artan ihtiyaçla birlikte çalışanlarımızın sayısının artmasıyla mevcut laboratuar talebe cevap veremiyordu. Bun edenle hastanemizi tadilata aldık, yeni laboratuarımızı şu an itibariyle hizmete açıyoruz" dedi. Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de laboratuarın hazırlı olması temennisinde bulunarak, protez laboratuarının akşamları da hizmet vereceğini belirtti. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Taner ise sağlıkta her zaman Kayseri´de ilklerin hayata geçirildiğini kaydetti. Tamer,  ?Her zaman ilkleri yapan Kayserimiz diş konusunda da Türkiye´de ilk defa benim Başhekimliğim döneminde burada açılmıştı. Sağlıkta devrim niteliğinde işler yapılmıştı. O zamanki Sağlık Bakanımızın da ifade ettiği gibi ?Berlin duvarları´ yıkılmıştı. SSK Hastaneleri birleştirilmişti.  Sağlık bu kadar gelişti ve daha da gelişecek.  Artık TC kimliği ile nereye giderseniz gidin anında muayene olup, ilacınızı istediğiniz eczaneden alabiliyorsunuz.  Yakında açılacak Şehir Hastanesi ile de Kayseri halkı 5 yıldızlı, konforlu odalarda sağlık hizmeti alacak. Kayseri sağlıkta hep ön planda olmuştur? dedi. Yapılan konuşmaların ardından laboratuarın açılışı yapıldı. Açılışın ardından protokol mensupları laboratuarı gezdi. Bu sırada aynı zamanda Diş Doktoru olan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, laboratuarda  kolları sıvayarak, diş protezi yaptı. Diğer yandan açılış töreni sırasında AK Parti Kadın Kolları üyeleri de vatandaşlara 24 Şubat´ta Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla yapılacak olan AK Parti İl Kongresi´nin broşürlerini de dağıttı.