Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AGÜ SPOR EURO CUP´TA YARI FİNALE YÜKSELDİ

AGÜ SPOR EURO CUP´TA YARI FİNALE YÜKSELDİ

Bellona AGÜ Spor´un Avrupa Kupası´nda  yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

Bellona AGÜ Spor´un Avrupa Kupası´nda  yarı finale yükselme başarısını gösterdi. AGÜ Spor yarı finalde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.. Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi´ndeki karşılaşmayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, da izledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bellona AGÜ Spor´un çeyrek final karşılaşmasını eşi İkbal Çelik ile birlikte izledi. Başkan Çelik, karşılaşmayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı ile birlikte takip etti.
İlk maçta elde ettiği 20 sayılık farkla yarı final biletini Fransa´da elde eden Bellona AGÜ Spor BLMA takımını Kayseri´de de 73-68 yenerek Fransız ekibi saf dışı bıraktı. Bellona AGÜ Spor, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Euro Cup´ta yarı finale yükselme başarısını gösterdi. AGÜ Spor yarı finalde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.
Bu önemli başarı nedeniyle tribünler büyük sevinç yaşadı. Bakan Özhaseki, Vali Kamçı, Başkan Çelik ve İkbal Çelik, karşılaşma sonrası oyuncuları tebrik etti.