Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AĞAÇ DİKME BAYRAMI

AĞAÇ DİKME BAYRAMI

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Ulaşım A.Ş. Geleneksel Ağaç Dikme Bayramı´nı Beştepeler bölgesinde yaptı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Ulaşım A.Ş. Geleneksel Ağaç Dikme Bayramı´nı Beştepeler bölgesinde yaptı. Ağaç Dikme Bayramı´na Ulaşım A.Ş. personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Kayseri Ulaşım A.Ş.´nin 2. Geleneksel Ağaç Bayramında "Bir dikili ağacın olsun" sloganı ile Beştepeler bölgesine yetişkin fidanlar dikildi.

Ağaç Dikme Bayramı´na Ulaşım A.Ş. personeli aileleriyle birlikte katıldı. Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, çocuklara tramvay maketleri, tişört gibi hediyeler dağıttı.

Çevreye duyarlı olduklarını ve bu anlamda ağaç dikme bayramı düzenlediklerini ifade eden Feyzullah Gündoğdu, "Tüm personelimizle buradayız. Toplu taşıma hizmeti verirken kamu kaynakları kullanıyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk faaliyetiyle topluma değer katmak istiyoruz. Çevre konusunda ve toplu taşıma bilincini geliştirmek için faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetlerimizi yaygınlaştırarak önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz. Diktiğimiz bir ağaç 40 kişinin oksijen ihtiyacını karşılıyor. Bu anlamda tükettiğimiz kaynakları yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.

Ağaç Dikme Bayramı´nda Ulaşım A.Ş. çalışanları aileleriyle birlikte ağaç diktiler ve bir dikili ağacın sahibi oldular. Etkinliğe katılanlara daha sonra sucuk-ekmek ikramında bulunuldu.